Filtratie op locatie

VOORKOM SCHADE EN REDUCEER EMISSIES

ONS MOBIELE MICFIL FILTER SYSTEEM

 

Wij filteren de brandstof tot 0.5 micron en ontnemen al het vocht uit de brandstof. Dit gebeurt op de door de klant gewenste locatie.

Ook verhuren wij mobiele systemen met en zonder installatie. Ook als u een vast systeem wilt om uw brandstoffen en oliiën optimaal te houden, bent u bij ons aan het goede adres. 

Wij staan u graag te woord voor alle mogelijkheden.

 

De werking van de MicFil Ultra Fijn Filters zijn vergelijkbaar met een menselijke nier en reinigen geleidelijk de olie wanneer het door uw systeem gaat. De MicFil Filters voor brandstof worden geplaatst in de brandstofleiding en filtert de brandstof ‘full flow’. De meeste filters zijn in staat om te filteren tot ruwweg 2-5 μm, in overeenstemming met de ISO- en NAS-normen. Studies hebben echter aangetoond dat 70% van de verontreinigingen in olie en brandstof kleiner zijn dan 1 μm. Ons unieke filtratiesysteem kan deze schadelijke microdeeltjes vangen, omdat het deeltjes zo klein als 0,5 tot 0,1 μm filtert. Niet alleen dat, maar het houdt ook water vast, waardoor oxidatie en corrosie worden voorkomen.

Ondanks dat onze focus ligt op microscopische filtratie, is de capaciteit van ons systeem verre van microscopisch. Voordat een vervangingsfilter is vereist, kan de filter tot 1900 g microdeeltjes insluiten, tot 2 liter water of een combinatie van beide. We willen onze collectieve impact op het milieu verminderen, dus het zal geen verrassing zijn dat ons systeem volledig vrij is van chemicaliën. De Europafilter is ontworpen om het milieu zo vers en productief te houden als uw olie. Ook is ons systeem opgenomen in de Milieulijst van het ministerie van EZ.